ADARA - мебели от масив София
ИНТЕРИОРНИ КОНСУЛТАЦИИ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА

гр. София, ул. Оборище 131-133
+359 877 66 55 68
adara@adara.info

Title Image

ТОП тенденции през 2023 г. при мебелите по поръчка – 2 част

ТОП тенденции през 2023 г. при мебелите по поръчка – 2 част - мебели от масив София

ТОП тенденции през 2023 г. при мебелите по поръчка – 2 част

Колебаете се дали мебелите по поръчка в град София са подходящи за Вашия дом?  Търсите вдъхновение и не знаете кой стил е най-подходящ за Вашето пространство?

Не се отказвайте от мечтата си за красив интериор и удобни мебели! В предната част от статията, ние от мебели АДАРА Ви представихме част от най-актуалните тенденции през новия сезон. Днес продължаваме темата с още интересни и функционални решения, които обзавеждането по поръчка може да Ви предложи.

Какво трябва да знаете за тенденциите?

Трендовете се променят постоянно. Въпреки че минимализмът беше много популярен през предните години, днес бавно отстъпва мястото си на други стилове. Хората вече не са привлечени от семплата визия и вместо това искат да изразят своята креативност чрез смесването и съчетаването на стилове, цветове и дизайни.

Уникални пространства – това е мотото на лято 2023 година.

Освен това ние, от мебели Адара, Ви гарантираме, че с обзавеждане по поръчка можете да получите качеството и функционалността, която търсите.

Маси, етажерки, гаредроби и още… Не се страхувайте да миксирате своя свят и да ни споделите идеите си. Ние сме готови да реализирализаме Вашите проекти и да добавим много разкош и уникалност при изработката на мебелите Ви.

Какви са тенденциите през лято 2023?

Поръчката на мебели изобщо не е толкова трудна, колкото предполагате. Ако не сте се насочили към определен стил, новите трендове ще Ви помогнат да откриете търсеното вдъхновение.

Биофилен дизайн.

През последната година фокусът се измести от изкуствените материали към продукти, изработени от естествено дърво, вълна, камък и карамика. Те възвърнаха интереса не само към занаятите, а и към дом, в който не доминират синтетичните материали и виртуалната реалност.

Възвръщане към корените. Към естествения свят и природата. Това стои в основната на биофилния дизайн. Той ни отвежда много далеч от познатия интериорен дизайн, защото акцентира на аспектите извън стените, които обитаваме. Свързан е с човешкото здраве, производителност и нуждата от спокойна и красива обстановка, в която да се свържем с природата и корените ни.

Все повече дизайнери и България препоръчват естествените материали като идеално решение, с което да се създаде връзка с околната среда. Те предлагат мултисензорно изживяване, дават ни нещо необозримо, което може да съвпадне с нашия ритъм на живот.

Често най-слабо обработените материали, провокират най-дълбоките реакции. Затова можем да кажем, че тенденциите ни насочват към материали като масивна дървесина, която стои в основата на качествените мебели по поръчка.

Устойчиви материали.

Може би няма да се изненадате, но на много потребители вече им е писнало от нискокачествените мебели серийно производство, които лесно се повреждат. Затова през тази година на преден план излиза търсенето на устойчива алтернатива, която да си заслужва инвестицията.

Именно затова много експерти прогнозират, че през следващите години все повече потребители ще се отдалечат от масовото производство. И ще инвестират в дизайни, които ще издържат изпитанията на времето.

70-те се завръщат!

Ретро стилът винаги е бил вдъхновение за много дизайнери, но през 2023 г. модата от 70-те години се завръща! Това носталгично пътуване Ви дава възможност да извадите старите ленти и да добавите към модерното обзавеждане елементи и мотиви, които сте обичали едно време, защото с новите тенденции можете да преживеете миналото отново!

Това бяха само най-интересните тенденции, които можете да откриете при мебелите по поръчка. Не забравяйте, че екипът на Адара винаги е готов да Ви помогне да преобразите изцяло своя дом и начин на живот.

Свържете се с нас на телефон: +359 877 66 55 68 и ние ще помогнем с консултация от професионалист.