ADARA - мебели от масив София
ИНТЕРИОРНИ КОНСУЛТАЦИИ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА

гр. София, ул. Оборище 131-133
+359 877 66 55 68
adara@adara.info

Title Image

ТОП тенденции през 2023 при мебелите по поръчка – 1 част

ТОП тенденции през 2023 при мебелите по поръчка – 1 част - мебели от масив София

ТОП тенденции през 2023 при мебелите по поръчка – 1 част

Ако искате да създадете едно специално кътче и да вдъхнете много уют на дома си, може би е време да помислите за мебели по поръчка в град София.

Уникални, стилни и създадени специално за Вас.

Те са глътката свежест, която ще Ви откъсне от масовото производство и обзавеждането с лошо качество и изпълнение. С тях ще успеете да се насладите на едно луксозно изживяване и да откриете практично решение за малки, големи и нестандартни пространства.

Неслучайно тенденциите в интериорния дизайн през 2023 поставят под светлините на прожекторите обзавеждането по поръчка. Ако все още не сте се насочили към определен стил, останете с нас до края. В тази статия ние, от мебели Адара, ще Ви запознаем с най-актуалните тенденции през новия сезон.

Защо мебелите по поръчка са добър избор?

Сигурни сме, че поне веднъж сте обикаляли мебелните магазини и щоуруми на фирмите, които често виждате по телевизията. Вероятно сте забелязали, че повечето модели имат еднотипен дизайн, стил и цветове. При обзавеждането по поръчка всичко зависи изцяло от ВАС!

Мебелите се изработват специално да отговарят на Вашия начин на живот и нужди, БЕЗ да се правят компромиси с цветове, качество или материали. Избирайки тази възможност, получавате достъп до по-широк избор от дизайни и материали. Това Ви позволява да създадете нещо уникално, което ще бъде единствено по рода си и ще отговаря изцяло на Вашия вкус.

Да създадете нещо от празен лист може да Ви изглежда смущаваща задача, но точно затова ние от мебели АДАРА сме винаги на разположение. С помощта на нашите дизайнери и най-мрачното и малко място ще придобие свежа и красива визия.

Какви са новите тенденции?

Въпреки че много хора се насочват към класическите дизайни, винаги е забавно да се потопите в света на интериорния дизайн. И тази година тенденциите комбинират един модерен прочит на познатото ни обзавеждане.

Независимо дали търсите нов диван, странична масичка или практично място за съхранение на вещи, лятото е най-добрият момент за промяна!

Когато става въпрос за серийно производство, сме свикнали да виждаме познатите трапезни маси и столове с различни мотиви и минимална промяна в стила. Мебелите по поръчка дават възможност да развихрите въображението си.

Размерите на мебелите са от значение.

Докато при минимализма се търси функционалност и практичност, при новите тенденции в обзавеждането по поръчка се обръща внимание на размерите. Обръща се специално внимание, че те са също толкова важни, колкото цвета и височината на мебелите.

През лятото на фокус са холните масички от масивна дървесина с достатъчно голяма дължина, за да поберат цялото Ви семейство. Те се превръщат във възродена тенденция, с която можете да създадете един наистина уникален интериор.

Кънтри стил и екологичност.

Години наред масивната дървесина е водеща при производството на мебели по поръчка. Тази тенденция се запазва, но вместо обичайната модерна визия, се насочваме към кънтри стила. Селски кафяви цветове, естествени форми и полъх на природата.

Този тренд стана популярен през последните няколко години в чужбина, а през 2023 година се интегрира и в домовете на хората в България. Причината е, че много потребители се отнасят все по-сериозно към навиците си за пазаруване и как те влияят на околната среда.

Това се отразява на техните решения и при покупката на мебели. Затова все повече хора се отказват от по-бюджетните ПДЧ и МДФ и се насочват към естествената дървесина, която е екологична и може да бъде реставрирана успешно след дългогодишна експлоатация.

Това са само част от най-популярните тенденции през 2023 година при обзавеждане с мебели по поръчка в град София. Следете нашия блог, защото скоро ще Ви споделим още интересни трендове, които ще Ви впечатлят.