ADARA - мебели от масив София
ИНТЕРИОРНИ КОНСУЛТАЦИИ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА

гр. София, ул. Оборище 131-133
+359 877 66 55 68
adara@adara.info

Title Image

РИСУВАНИ МЕБЕЛИ АРТ МАДРИД - мебели по поръчка София

Рисувани мебели Арт Мадрид

Арт. № 5003

  Рисуваните мебели от тази серия, са на основа тъмно кафяв цвят на дървото, с характерния за модел Мадрид - двоен плот с метални ъгли, за горен завършек на шкафовете. Всички елементи от ръчно ковано желязо, пасват идеално на цялостната ретро визия на мебелите. Рисунките са с геометрични и флорални мотиви, по заявка и предпочитания на клиента. Често пъти се прави връзка между текстила и рисунката върху дървото - мотиви от дамаската и завесите се интерпретират в рисунката на мебелите.

  Рисуваните мебели вплитат в себе си уникалния дизайн на масивната дървесина с много страст, емоция и любов. Това са модели, които са създадени специално за своите притежатели. Те не са масово производство и не могат да бъдат открити във всеки мебелен магазин.

  Защо Ви предлагаме рисувани мебели София?

  Още когато започнахме нашата дейност, искахме да да Ви помогнем не само да обзаведете Вашия дом, а и да създадете една уникална атмосфера. Целта ни беше да обединим нашия бизнес с рисуването и да Ви покажем една различна визия за естетика и красота. Да доближим различните хора и да достигнем до техните сърца, като пресъздадем тяхната желана вселена.

  Рисуваните мебели в град София са нашият дар към Вас! А за нас – начин да се заредим с Вашата енергия и да реализираме и най-смелите Ви мечти!

  Как започнахме?

  Първият ни проект бе преди цели 10 години. Започнахме плахо с рисуван шкаф, който и до днес е част от нашия каталог. Изпъкваща топла кафява основа, върху която изрисувахме квадрат, златен кръг – слънце и цвете, червени, златни и червени линии, спирала, кръст, листа и точки. Един напълно нов живот, който днес е спомен, носещ ни много усмивки и представящ нашата философия. Той беше искрата, която ни вдъхнови и ни даде посока на развитие в мебелното производство и дизайн.

  Следващите серии носеха индивидуалността на Вас – нашите клиенти. Някои дизайни бяха семпли и модерни, докато други носеха рисунките на различни етно култури – индийски, японски, арабски, африкански, южноамерикански. Вие бяхте нашите водачи в един непознат свят, изпълнен с любов и хармония.

  Заедно пътешестваме и днес сме горди, че можем да Ви предложим неподправена красота и естетика!

  Какви са предимствата на рисуваните мебели?
  • Гъвкавост – всеки един проект се изработва по индивидуален проект. Обръща се внимание не само на самата мебел – форма, дизайн, материали, но и на рисунката. Мебелите може да бъдат изработени в съвременен, класически, ретро и състарен стил. Това ги прави подходящи не само за всяка стая у дома, а и в офиса и ваканционни жилища.
  • Устойчивост – мебелите се изработват от най-качественото естествено дърво, а рисунката се прави със специални бои, които са устойчиви на влага и замърсявания.
  • Лесни за поддръжка – повърхността и рисунката не изискват ежедневна поддръжка. Те лесно могат да бъдат почистени от прахта с мека кърпа.
  • Естетическа привлекателност – ярки, живи и изпълнени с много цвят. Рисунките са елементите, които изпъкват дори в най-мрачните интериори. Те добавят много жизненост на всяка стая и изцяло я преобразяват.
  Какво прави нашите рисувани мебели специални?

  Да обединим красотата на природата с Вашата идея – това е нашата мисия. Няма значение дали сте се насочили към геометрични фигури, етно украси или мотиви, присъщи за нашите чипровски килими.

  Избираме естествени и натурални цветове, идващи от майката Земя и носещи дълбоки емоции, защото те придават на всеки интериор топлина и разкош. Добавяме много любов и старание, за да пресъздадем дори малките детайли по най-добрия начин.