ADARA - мебели от масив София
ИНТЕРИОРНИ КОНСУЛТАЦИИ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА

гр. София, ул. Оборище 131-133
+359 877 66 55 68
adara@adara.info

Title Image

ЗА ГОЛЯМОТО СЕМЕЙСТВО - мебели по поръчка София

За голямото семейство

Арт. № 6005

    Обзавеждането на апартамент за сезонна почивка е голямо предизвикателсто. Винаги трябва да има място за повече хора и да е удобно на всички за съжителство. Макар и за кратък период от време. Изработване на мебели от естествено дърво и обработени в земни цветове е едно продължение на горската обстановка, която се разкрива през прозореца.

    Разполагаме с голяма кухня, удобна за обслужване на повече хора. Изработена изцяло по-поръчка, проектирана спрямо пространството и нуждите на домакините. Материала е естествен масив липа, комбиниран със състарени ефекти направени върху бял бор. Запазва се удобството на вградените електроуреди и камения плот.

    Спалнята е многофункционална. В нея трабва да има място за повече хора при необходимост, работен кът и основно легло. Двуетажните легла са много добър вариант в тези ситуации. Направени са с различни размери, съобразени спрямо стандартите на матраците и място за съхранение. Чекмеджетата и механизмите тип ракла са изключително удобно решение за по малките пространства.