ADARA - мебели от масив София
ИНТЕРИОРНИ КОНСУЛТАЦИИ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА

гр. София, ул. Оборище 131-133
+359 877 66 55 68
adara@adara.info

Title Image

АРТ - СЪСТАРЕНИ МЕБЕЛИ

СЪСТАРЕНИ И РИСУВАНИ МЕБЕЛИ

АРТ мебели

В днешно време, класическият и модерният дизайн все повече отстъпват място пред ретро визията. Завръщането към старите стилове, е все по-предпочитано както за ваканционни къщи и вили, така и за малките апартаменти в градската среда. Уюта и топлината на естественото дърво, съчетано с интересни детайли на мебелите, прижулване на вратички и ръбове, използване на различни по цвят патини за дърво, от старо злато до шоколадово кафяво, рисувани порцеланови дръжки или ръчно кован обков, с добре подбрани аксесоари, ще предадат едно нестандартно, загадъчно и уникално звучене на дома ви. Кухни, скринове, витрини, холни и трапезни маси, направени в стил състарена мебел, внасят изключителен уют, уникална атмосфера, излъчват силно присъствие на отминалото време и стоят тежко и достойно в модерното съвремие. Ние от фирма АДАРА, ви предлагаме мебели по поръчка изработени от естествен масив и изкуствено състарени мебели с различни техники, но за по-автентичен вид на мебелите, разработихме и серия „Арбанаси”, направена от истинско старо дърво и обработено по специален начин. Много ефектно стои и техниката с изваждане на фладера на дървесината. Правим я от бял бор отнемайки меката част на дървото,полагаме цвят, после впръскваме тинти, притриваме горния слой и тогава запечатваме с финиша. Състарените и рисувани мебели са нашият специалитет за вас. Дали леко състарени или с по-изявени напуквания и олющвания, определяте само вие и вашето желание за визия на мебелите. Идеите и предложенията ни за етно мотиви са в голям диапазон. Но да не забравяме, че едно неотразимо ретро въздействие, е съчетание на мебели, цветове на стени, материи за дамаски, подови настилки, завеси, осветление и всички аксесоари и артефакти в дома ни. Кухнята, спалнята, хола или дори антрето ви могат да придобият една нова и нестандартна визия с някой от техниките ни на състаряване, и ще внесат много красота, уют, изискан вкус и завладяващо обаяние на вашия дом.

Преобразете изцяло своя интериор и му добавете много чар със състарените мебели. Вече не е нужно да правите компромиси с мечтания интериор на Вашата къща, апартамент, ваканционно жилище или вила. От Вас зависи дали ще се насочите към класическия и модерен дизайн или ще изберете ретро визията. В днешно време старите стилове се завръщат! Те носят носталгията за миналото и завладяват не само кухните, но и различни мебели – скринове, витрини, холни и трапезни маси. Мебелите в състарен стил нашепват за едно отминало време и създават уникална атмосфера в модерното съвремие. Уютът и топлината на естественото дърво се съчетават с различни детайли – прижулване на вратички и ръбове, рисувани порцеланови дръжки, ръчен кован обков. Цветовете са различни – от патина за дърво и старо злато до шоколадово кафяво. Аксесоарите завършват цялостната визия и придават още по-нестандартно и загадъчно излъчване на интериора.

Какви са предимствата на състарените мебели?
  • Винаги актуални – ретро стилът има специално място и нито една тенденция не може да го замени. Все повече хора търсят как да реновират дома си и да създадат нестандартна и завладяваща визия. Най-често използват този стил за обзавеждане на своите кухня, спалня, хол и дори антре.
  • Високо качество – мебелите от масив се отличават със своята здравина, издръжливост и дълготрайност. Те притежават всички качества на материала, от който са произведени. Това ги прави добра инвестиция, която ще остане до Вас години наред и дори може да бъдат предаденинаследващите поколения.
  • Индивидуалност – всички мебели в състарен стил имат уникален харектер и индивидуалност, което ги прави подходящи за декориране на различни помещения.
  • Колекционерска стойност – не се произвеждат масово. Всеки един продукт е направен с много внимание към детайла от специално подбрана естествена дървесина, имаща уникални мотиви и шарки. Това ги прави уникални и е невъзможно да бъдат повторени, дори да бъдат поръчани в същия модел.
Какви състарени мебели в град София Ви предлагаме?

Ако търсите да придадете ретро въздействие на Вашия дом, не бива да забравяте, че всеки елемент е от значение. Важно е да съчетаете мебелите с цветовете на стените, материала на дамаските, подовите настилки, завесите, осветлението и всички аксесоари. Ние, от фирма Адара, Ви предлагаме разнообразие от идеи и мебели по поръчка, изработени от естествен масив и изкуствено състарени с различни техники. От Вас зависи каква ще бъде визията на Вашите мебели – леко състарена или с по-изявени напуквания и олющвания. Нашата серия „Арбанаси” е изработена от истинско старо дърво, обработено по специална технология. Използваме най-качествен бял бор и отнемаме меката част на дървото. Полагаме избрания цвят, впръскваме тинти, притриваме горния слой и запечатваме с финиша. Мебелите в нея изглеждат не само ефектно, но и имат автентичен вид на ретро стила.

Рисувани мебели

Често ме питат защо рисувам? Какво удоволствие ми носи това? И казвам , че това е страст, емоция и любов. Образование, професия, любимо хоби, бизнес, доближаване до различни хора и естетика, комуникация на друго ниво. Трудна и отговорна задача, да направиш някой непознат- доволен и щастлив, да пресъздадеш нечия желана и любима вселена. Рисуваните мебели-осъзнат и желан дар към Вас, значима част от мен, изпълнена с любов и зареждаща енергия! Обичам геометричните мотиви, защото са в основата на всички етно украси. Кръг, квадрат, линия, точки, вълнообразна шарка, звезда, правоъгълник и всичко присъщо и в нашите чипровски килими. Цветовете са естествени, натурални, идващи от майката Земя, и носещи дълбоки емоции. Любимият ми рисуван шкаф е първия, преди десет години, плах опит, желаещ публика и признание, но дързък за изява и оценка от Вас! Той остана при мен, в моята дневна, на фон от стари тухли, за спомен от ония дни, но влезе в каталога на Адара, размърда наслоени пластове, и даде посока на развитие, незапълнена ниша в мебелното производство и дизайн. Един много любим мой шкаф, точно пред мен, и носещ толкова много от мен и от моята философия за живота! Квадрат, златен кръг-слънце и цвете, изпъкващи на топла кафява основа, с червени, златни и черни линии, спирала, кръст, листа и точки- един живот. Последваха серии с много рисувани мебели, и всички идеи идваха от Вас, от Вашите желания и мечти. Преминах чрез рисунките през различни етно култури - индийски, японски, арабски, южноамерикански и африкански, и всичко идваше от Вас, и от моето любопитство и любов към непознатото и различното. Обикалях света и се срещах с неподправена красота и хармония, за което благодаря, на Вас, моите клиенти, тези, които избраха рисуваните мебели на Адара, за своя ежедневен живот и естетика!

Търсите качествени рисувани и състарени мебели? Направете най-добрия избор още ДНЕС като направите запитване чрез нашата контактна форма или се свържете с нас на телефон: +359 877 66 55 68.

Показване на 6 резултата