ADARA - мебели от масив София
ИНТЕРИОРНИ КОНСУЛТАЦИИ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА

гр. София, ул. Оборище 131-133
+359 877 66 55 68
adara@adara.info

За нас

Нашата история започна през далечната 2002 година с отваряне на магазин в град София. Започнахме този проект с много идеи, ентусиазъм и любов. Искахме да оставим нашия отпечатък на мебелния пазар и да предложим алтернатива на масовото производство. Да пречупим тенденциите в интериорния дизайн през нашата перспектива, като Ви предложим индивидуалност и креативност, която да пасне във всеки дом. През първата година творяхме, разгърнахме своите умения и знания. Създадохме здрави основи, които развихме с годините. Надграждахме своите естетически възприятия, технологични умения и пространствени решения. Предложихме Ви различни визии, които обединиха красотата с функционалността и естетиката. Изградихме нашия бранд „Адара”, който се превърна в разпознаваемо име на мебелния пазар в град София. Успяхме да спечелим и изградим взаимно доверие с нашите клиенти. Благодарни сме им, че и днес те ни доверяват домовете си, за да преобразим тяхното пространство.

Какви мебели по поръчка може да откриете при нас?

Природата е вдъхновението, което придава неповторим почерк на нашите проекти. Специализирани сме в производството на мебели от масив. Предлагаме Ви модели, произведени по каталог, и проекти по индивидуален дизайн, съобразен с Вашите желания и потребности. Всяка мебел, която създаваме, е уникална. Ние улавяме Вашата индивидуалност и я пресъздаваме чрез дизайна на нашите продукти. Работим с естествени материали от най-високо качество – бял бор, липа, бук, дъб и орех. Дървесината се обработва по специална технология, в която не използваме вредни и токсични вещества. Това ни позволява да Ви предложим както класически и модерен дизайн, така и ретро, рустик или състарен стил. Не сме забравили и хората, които търсят нещо по-нестандартно и различно. Специално за тях разполагаме с арт модели – мебели с рисунки върху тях. Те са изцяло съобразени цветово и композиционно с Вашите желания.

Какви услуги Ви предлагаме?

За нас е чест да работим в екип с Вас – нашите клиенти. За да създадем Вашия уютен и комфортен дом Ви, предлагаме разнообразие от услуги като:

  • Консултация и изготвяне на интериорен проект.
  • Интериорни решения, съобразени изцяло с Вашите нужди.
  • Изработка на мебели по индивидуален проект.
  • Доставка и монтаж на мебели.
  • Авторски надзор в процеса на изпълнение.


Благодарим Ви за доверието!

Йорданка Петрова – собственик и управител.