ADARA - мебели от масив София
ИНТЕРИОРНИ КОНСУЛТАЦИИ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА

гр. София, ул. Оборище 131-133
+359 877 66 55 68
adara@adara.info

Title Image

СПАЛНЯ ПРОВАНС - мебели по поръчка София

Спалня Прованс

Арт. № 2011

    Добре дошли в света на елегантната и вълнуваща серия мебели Прованс. Представете си уединеността на прованските полета, обвити в леката им естетика и блясък. Това е точно усещането, което ще внесете във вашият дом с мебелите по поръчка от тази серия.

    Вдъхновени от природата и напоени с духа на прованската красота, мебелите Прованс предлагат не само функционалност, но и изтънченост и изисканост. Изработени от най-висококачествена масивна дървесина, като бор, липа, бук, дъб, ясен и орех, те излъчват топлина и изтънченост във всяко пространство. Леглото от тази серия предлага разнообразни възможности за съхранение на багаж, като можете да избирате между чекмеджета или тип ракла с повдигащ механизъм.

    С меките си, но внимателно подбрани цветове, се вписват перфектно във всяко интериорно решение. От класическите нюанси на дървото, до живописните цветове на прованската природа, всеки детайл е внимателно избран, за да придаде изключителен шик и комфорт на вашето пространство.

    Като горди производители със задълбочено разбиране за изискаността и функционалността, серията Прованс ни позволява да предложим не просто мебели, а истински произведения на изкуството. Всяка дръжка, всяко извиване, всяко съчетание на цветове са внимателно разработени, за да осигурят вълшебство и комфорт във вашия дом.

    Заложете на уникалността, красотата и еко-съобразността на мебелите от серия Прованс, изработени по поръчка, и превърнете всяко пространство в истинско убежище на стил и уют. Открийте вълшебството на прованския шик, който ще направи вашето пространство не просто красиво, а вдъхновяващо и неповторимо.