ADARA - мебели от масив София
ИНТЕРИОРНИ КОНСУЛТАЦИИ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА

гр. София, ул. Оборище 131-133
+359 877 66 55 68
adara@adara.info

Title Image

АПАРТАМЕНТ В СОФИЯ - мебели по поръчка София

Апартамент в София

Арт. № 6001

  Задачата ни беше, обзавеждане на реновиран апартамент в стара софийска коолперация. Високите тавани придаваха на жилището много светлина и простор, и това спомогна за цялостната визия на жилището.

  Елегантният средиземноморски стил се пренесе в апартамента в София, по желание на клиента. Жилището разполага с кухня, голяма дневна, антре и две спални. Светлина, простор и много бяло върху ефектните масивни мебели.

  Антрето е решено в класически стил в топли цветове на стените и тъмни мебели, в допълнение на целостния интериор. Мебелите са функционални и стилни. Шкафът за обувки е елегантен и удобен скрин с огледало. Удобната закачалка използвана по скоро за декор на радиатора ефектно допълва цялостната визия и придава завършеност на антрето.

  Модерната и функционална кухня е решена в рустикален стил. Бяла и просторна,с вградени уреди, в ретро стил. Мебелите са по поръчка, изработени от масивна дървесина ( липа) с финиш покритие от бял байц- който придава ефирна елегантност на кухнята.Работния плот е изработен от масивен дъб с финиш покритие масло. За всичко е предвидено място, така че да е прибрано и изчистено.Стените и пода в кухнята са облицовани с ефектни плочки с декоративен фриз, който се вписват идеално в идеята за къщата. Един от най-силните акценти в тази стая е ръчно рисувания шкаф за вино, който придава прекрасен полъх от миналото, пренесен по най-ефектния начин в бъдещето.

  Синята спалня е обзаведена със спален комплект от серия ’’ ‘Provanza “. Всички мебели са изработени от естествен масив (Липа), решени в бял цвят, характерен за средиземноморския стил. Леглото е голямо и удобно, пред него е поставена ракла по размера на леглото направена за удобното съхраняване на завивки. Четирикрилният гардероб направен по проект е с удобно вътрешно разпределение, като е предвидено място за всякакви аксесоари така,че да удобно за ползване. огледалата на вратичките придават допълнителни пространство на помещението. Също така е предвиден и уютен кът за грим с елегантна тоалетка и огледало отново в беля цвят. Сините стени в комбинация с червените тухли в нишата, допринасят за елегантната и завършена цялост на спалнята.

  Спалнята за гости е решена в топъл оранжев цвят на стените с дискретно осветление, придаващо топлина и уют на помещението. Белите мебели от серия ’’ EROS ‘’, контрастират на стените. Спалнята е изработена от масивна дървесина с размер, 140/200, тъй като помещението е по малко. с финиш покритие от бял байц, който позволява на фладера на дървото, да прозира под байца и да придава нежния, топъл оттенък на мебелите. Трикрилният гардероб е с удобно вътрешно разпределение, по поръчка на клиента.

  Уютната атмосфера на този дом, се усеща най - много в светлата и просторна дневна. Класическото холно обзавеждане в бяло, се вписва елегантно на синьо зелените стени. Топлината на червените тухли в нишата изпъкват в съчетание с модерните мазилки на стените