ADARA - мебели от масив София
ИНТЕРИОРНИ КОНСУЛТАЦИИ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА

гр. София, ул. Оборище 131-133
+359 877 66 55 68
adara@adara.info

Title Image

Мебели по поръчка София от мебелен салон Адара

Мебели по поръчка София от мебелен салон Адара - мебели от масив София

Мебели по поръчка София от мебелен салон Адара

Искате да разчупите стереотипите и търсите уникални мебели? А знаете ли, че мебелите по поръчка са идеалното решение? Няма смисъл да го отричаме – всеки има различна представа за своя „идеален дом”.

Някои мечтаят за уютно пространство, в което се обединяват функционалността с естетиката. А други предпочитат нестандартни решения като състарени или рисувани мебели. За съжаление, повечето магазини на пазара се придържат към масовото производство като по-бюджетен и достъпен вариант. Те трудно биха могли да съвпаднат с Вашите желания и да съчетаят неповторимия почерк, който търсите.

Каква е алтернативата?

Ние от мебелен салон Адара знаем, че понякога е трудно да пресъздадете мечтите си в реалността. На пазара може да откриете разнообразие от модели, цветове и стилове, но те не винаги отговарят на Вашите нужди. Затова ние решихме да Ви предложим мебели по поръчка в град София и страната. Нашата цел е да Ви помогнем да създадете един по-различен свят. Свят, в който царуват красотата и хармонията. Обзавеждането по индивидуален дизайн е подходящо за всеки, който иска да види идеите си реализирани по най-добрия начин. Мебели по поръчка София

Какво трябва да знаете за мебелите по поръчка?

Колко пъти сте влизали в мебелните магазини и сте виждали еднотипни модели? Вероятно сте се чудили колко ли хора притежават същия диван, секция или шкаф. Може и да сте виждали мебелите, които сте харесали в домовете на Вашите близки и приятели. Да разберете, че сте вложили не малка сума пари и да откриете същото обзавеждане в друг дом е малко разочароващо. Мебелите по поръчка се изработват по индивидуален проект в нашия магазин в град София. Те Ви предоставят възможността да вплетете Вашата индивидуалност и начин на живот в дизайна им. Но това не означава, че трябва да подготвите голяма инвестиция, за да ги притежавате. Обзавеждането по Ваш проект е напълно съобразено с бюджета, с който разполагате. Независимо дали ще освежавате интериора или ще правите цялостна реновация, мебелите по поръчка превъзхождат масовото производство в много отношения.

С тях имате възможност да:

 • Максимализирате пространството – няма значение дали имате малко свободно място или помещенията имат особености като стени, скосове и други недостатъци. С тях ще обедините функционалността с комфорта, които търсите, оползотворяайки всяко кътче по най-добрия начин.
 • Нестандартни решения – от Вас зависи каква ще бъде формата, размерите, материалите и дизайна. Не е нужно да се съобразявате с мебелите от каталога и да избирате само между наличните. Обзавеждането по поръчка Ви дава възможност да адаптирате всяка мебел към Вашите нужди и предпочитания.
 • Промените детайлите – серийното производство често не дава възможност за големи промени, освен цвета. За мебелите по поръчка не съществуват рамки и граници. Може да сте харесали определен модел от каталога ни, но да искате да добавите своя личен стил към него или да желаете нещо съвсем различно, но със същия силует. Ние ще Ви помогнем да откриете идеалното решение, независимо какви промени искате да направим.

Какви са предимствата на мебелите по поръчка?

За някои потребители самата мисъл за поръчване на обзавеждане според техните дизайн и изисквания звучи плашеща. Някои се притесняват как да обяснят това, което търсят, докато други имат хиляди идеи, които не могат да систематизират. Преди да вземете своето решение, запознайте се с предимствата на този вид обзавеждане:

 • Създадени са според Вашите параметри – обзавеждането трябва да пасва на Вашите стаи, а не да го избирате според пространството, с което разполагате. Всяка мебел е важен елемент от цялостния интериор и за създаване на уникална атмосфера. Затова е важно не само да се възхищавате на естетиката им, но и да Ви осигуряват спокойствие и удобна експлоатация. Независимо дали имате всекидневна с уникална форма или ъгъл, труден за дефиниране, това е правилният избор за Вас!
 • Уникален стил – няма невъзможни мечти! Каквото и да желаете – диван, комбиниращ различни текстури като плат, кожа, дърво и метал или витрини с разчупени форми, ние ще го проектираме! С нашите дизайнери ще изпълним Вашето пространство с много красота, естетика и удобство.
 • Качество, на което можете да се доверите – всеки проект е сбъдната мечта за клиентите. Той вплита в себе си тяхната история с индивидуалните им предпочитания. Тук във Вашите ръце е да изберете материалите, които Ви вдъхновяват и качеството, което отговаря на дома и бюджета Ви. Може да избирате между различни видове масивна дървесина, текстил и кожа.
 • Индивидуалност, която никой няма да притежава – тези мебели са специалният щрих, който се вдъхне на интериора Ви уникалността, която търсите. С тях няма опасност да откриете, че Ваш приятел има същия диван или секция.

Защо да изберете нашите мебели по поръчка?

Много производители се възползват от термина „мебели по поръчка” и предлагат стандартизирани решения, давайки възможност да се сменисамо цвета и вида на материала. Така клиентите получават възможността да направят съвсем малка промяна, която да отговори на техния вкус. Ние от мебелен салон Адара НЕ работим със стандартизирани дизайни и решения. Ние се водим от Вашите идеи и особеностите на пространството Ви. Няма значение дали мечтаете Вашите мебели да имат ретро излъчване или да имат красиви рисунки. Поръчкови мебели

Обзавеждането по индивидуален дизайн Ви предлага:
 • Визуализация на желанията Ви – благодарение на специализирания софтуер, който използваме, Вие можете да видите как мебелите ще изглеждат в пространството.
 • Възможност за промени – в началния етап на проектиране, имате възможност да внесете промени, докато не получите визията, която търсите.
 • По-добро качество – от Вас зависи какви материали ще изберете и какво ще бъде тяхното качество. Като професионалисти, ние Ви препоръчваме да се насочите към естественото дърво заради нейната здравина, издръжливост и дълготрайност.
 • Уникална визия – всяка мебел ще отразява Вашата индивидуалност и представа за красота и стил.
 • Функционалност  - обзавеждането ще бъде изработено така, че да решава конкретен проблем или да отговаря на нуждите Ви.

А Вие как си представяте Вашия дом? Не чакайте утре, за да промените живота си! Свържете се с нас по имейл: adara@adara.info или телефон: +359 877 66 55 68.